LEG OP ZIEKEN DE HANDEN EN ZE ZULLEN GENEZEN.

Is het Gods wil dat we tot genezing komen? Een vraag die me in de afgelopen paar jaar een heel aantal keren is gevraagd. En als het Gods wil is, waarom zie ik dan niet iedereen tot genezing komen? Dit zijn serieuze vragen waar ik heel graag een antwoord op zou willen geven, maar soms is dat heel lastig omdat schrijven niet altijd even goed aankomt. En zeker met een gevoelig onderwerp als genezing kan het soms erg lastig zijn om dit goed te verwoorden op papier.

Toch blijf de vraag naar genezing maar groeien en mensen willen vrij komen van hun ziekte. In de afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen zien genezen maar ook grote getuigenissen mogen horen van anderen die zich ook uitstrekken op dit gebied.
God heeft me veel zaken geopenbaard door zijn woord op het gebied van genezing en dit zou ik graag met je willen delen, maar hoe?

God wil dat mensen vrij zijn van ziekte en ellende. Pijn is niet bedoelt voor christenen, maar ook niet voor onze naaste. Want we moeten onze naaste lief hebben als onszelf.  Dit is iets wat voor mij een waarheid is gaan worden.

Om toch wat antwoorden te kunnen geven hoe je tot betere resultaten kunt komen, heb ik een serie aangemaakt omtrent genezing op video.

Je zult in deze serie ontdekken wat het hart is van God als vader en hoe liefdevol Hij is dat ziekte niet in onze levens thuis past.

Zieken genezen kan heel makkelijk, echter is het voor ons heel moeilijk omdat we allerlei tradities hebben waarom mensen niet genezen. Leer om te gehoorzamen aan Jezus, als Hij duidelijk maakt “Leg op zieken de handen en zij zullen gaan genezen”. Dat is de belofte uit Marcus 16:17.  Maar stel jezelf een eerlijke vraag  “leg ik echt op zieken de handen? ”

Wij kinderen van God moeten de zieken genezen in onze stad. We moeten demonen uitdrijven en doden opwekken. Allemaal zaken die horen bij het koninkrijk van God.
Jezus heeft de duivel overwonnen en wij mogen nu de strijd aan. Waarom genezen mensen dan niet altijd? In deze lessen ga ik daar zeker op in.

Ik neem je mee door de meest voorkomende passages en stuk voor stuk zul je elke keer een bepaalde passage uitgelegd krijgen. Als ik hier een Bijbelstudie van zou maken, kan ik lang niet zo veel stof met je delen en ook geen gevoelens bij tonen. Maar op video is het makkelijker uit te leggen en zal ik je voorzien van de nodige Bijbelteksten en tips hoe je het misschien anders kunt doen. Want opvallend is dat Jezus niet altijd mensen genas, maar dat Hij soms ook een boze geest uitstuurt, waarop het gevolg is dat iemand geneest. Daarin zie je al, dat het soms goed is om je gebed of je strategie ten opzichte van ziekte soms aan te passen om resultaat te verkrijgen.  Veel mensen zeggen dat ze al zo lang bidden, maar als ik dan vraag of ze een boze geest hebben uitgestuurd, dan is vaak het antwoord “Nee, moet dat dan? ” .
Soms passen ze het toe en zien ze na lange tijd ineens wel resultaat. Nou al dit soort zaken zul je door de lessen heen gaan leren.
Passages als “de doorn in het vlees, waarom is job ziek, trofimus die ziek was, hij kon in zijn stad geen wonderen doen en nog veel meer andere passages zullen zo veel mogelijk besproken worden. En hoe meer je hierover weet, des te groter de kans is dat je wel resultaat gaat zien.

Dit zeg ik, omdat ik zelf meer resultaat zie, nadat ik deze zaken ben gaan bestuderen. Dus hoe mooi zou het zijn om het jou ook te leren zodat jij ook diezelfde resultaten zult zien in je eigen leven en die van anderen?

Lijkt het je leuk om deze lessen te volgen dan is dat nu mogelijk! De lessen zijn geplaatst op mijn youtubekanaal. Wil je de lessen volgen, dan adviseer ik je om te abonneren op mijn youtubekanaal zodat je vanuit youtube automatisch een melding krijgt dat er weer een nieuwe les op staat. ( Dit is dus gratis abonneren indien je nog niet thuis bent in Youtube)

Mocht je geen youtube account hebben dan adviseer ik je om eerst een account aan te maken, want zonder account kan je niet abonneren.  Weet je niet hoe? Vraag het dan even 1 van je kinderen, want die zijn er handiger in.

Mocht het toch allemaal niet lukken is het ook mogelijk dat je mij een bericht stuurt met je email adres, zodat je een melding kunt ontvangen via mail. Ik zal je dan mailen zodra er weer een nieuwe les op staat.

De lessen staan op twee kanalen. De eerste 3 lessen staan nog op mijn oude kanaal ( dat nu alleen een schilderskanaal is geworden) en de nieuwere lessen worden allemaal geüpload via mijn nieuwe kanaal : johnedensbijbelstudie.
Daar zullen voortaan nieuwe filmpjes geplaatst worden dat alleen gaat over het geloof.

Wil je deze lessen zien dan is hier de link:

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s