DIT WIL IK MET JE DELEN….

 

delen

Geweldig dat je de moeite hebt genomen om toch een kijkje te nemen op deze site!

De persoon die jou deze link heeft gegeven, wil de volgende boodschap met je delen. Want deze boodschap kan wellicht jouw leven volledig veranderen.

De Bijbel zegt namelijk: 

“Want God had de wereld zo lief dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in Hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” (Johannes 3:16)

 

Dit betekent dat God jou en jouw naaste familie zo lief had, dat Hij zijn eigen Zoon Jezus Christus heeft gegeven om jou te redden van de zonde die je in je leven hebt gedaan, van de ziekte die je misschien hebt opgelopen, en Hij wil je laten delen in zijn erfenis! 

 

God roept elk mens op en zegt in de Bijbel:

“Dit zegt God: zoek Mij en leef! (Amos 5:4)

 

Gods visie is niet dat mensen in ellende blijven en een uitzichtloze toekomst tegemoet gaan. Nee, Hij houdt van jou en heeft een plan met jouw leven. Alleen is er één probleem, Hij heeft jou gemaakt met een eigen wil en is dus de vraag, wat wil jij?

 

De Bijbel zegt: “Nader tot God, dan zal Hij tot u naderen.“
(Jakobus. 4:8)

God is trouw en betrouwbaar om zich te laten vinden voor hen die met een oprecht hart Hem willen zoeken. Maar je moet wel willen zoeken. Je moet wel dorstig zijn. 

Ik kan je wel dorstig maken, maar het is volledig aan jou of je een relatie aan wilt gaan met Jezus of dat je ervoor kiest om je eigen leven te leiden.

God heeft niet voor niets zijn zoon Jezus gegeven. Er was namelijk een groot probleem. De Bijbel leert dat ieder mens gezondigd heeft en die zonde moet afbetaald worden! En de Bijbel zegt dat het alleen maar kan door het bloed van Jezus en helaas niet door je goede daden.

Lees het zelf maar:

“Alle mensen hebben gezondigd en missen daardoor Gods nabijheid. Maar God is zo goed en vergevend hen weer aan te nemen, zonder dat het hun iets kost en zonder dat zij het hebben verdiend, omdat Jezus Christus hen uit de greep van de zonde heeft bevrijd. God heeft Christus Jezus gegeven als verzoeningsoffer. Door zijn bloed zal de mens, wanneer hij gelooft, Gods rechtvaardigheid ontdekken. God gaat namelijk voorbij aan de zonden die eerder gepleegd waren, om uiteindelijk, in deze tijd, te laten zien hoe rechtvaardig Hij is. Dat doet Hij door iedereen die in Jezus gelooft, vrij te spreken.

Waarop kunnen wij ons dan nog beroemen? Nergens op! Waarom niet? Omdat we niet met God in het reine kunnen komen door ons aan de wet te houden. Wij komen met God in het reine door op Jezus te vertrouwen en niet door stipt de wet na te leven. “

Romeinen 3:23-28 

God heeft jou dus ontzettend lief maar Hij kan helaas geen zonde accepteren. Het enige wat God zal accepteren, is het bloed van Jezus dat vergoten is voor iedereen die dat van harte accepteert.  Gods wil is dat wij een relatie aangaan met Jezus en gaan doen wat Jezus van ons vraagt.

Wat is dat dan? Jezus wil dat wij ons bekeren van onze manier van leven en ons laten dopen om onze zonde af te doen en dan zal Jezus ons de Heilige Geest schenken. 

Deze hebben we heel hard nodig, want de Heilige Geest zorgt er voor dat je de Bijbel gaat begrijpen en alleen de Heilige Geest kan jou naar Jezus leiden.

Zonder de Heilige Geest zul je verdwalen en niet bij God uitkomen!  

Dit alles is de kern van het Evangelie en er valt nog zo veel te vertellen maar dat zou te veel zijn voor nu. 

Er zal wellicht nog wel deze vraag bij je opkomen: “Als er een God is, waarom dan al die oorlogen?” 

Dat is een hele eerlijke vraag en die kan ik je vanuit de Bijbel goed verklaren. Maar helaas zou je dat niet goed kunnen begrijpen zonder de Heilige Geest.  Wat ik je wel wil vertellen gaat over twee dingen.

Ten eerste: God heeft juist ons een eigen wil gegeven en hoewel Hij ook die vreselijke ellende ziet, zal Hij niet ingrijpen in onze wil. Bedenk eens het volgende: God is zo Heilig, dat als Hij naar zijn maatstaf zou ingrijpen op deze aarde, Zou jij dan nog in leven kunnen blijven? God kent en verdraagt geen enkele zonde, dus een koekje jatten is voor God al een grote smet. Als Hij zou handelen naar zijn maatstaf, zou de aarde nu leeg zijn! Dus het feit dat jij nu nog leeft en deze boodschap kunt lezen is pure genade van God en pure liefde voor jou!

Ten tweede: onderzoek het eens op Google.  Een onafhankelijk niet christelijk bureau heeft aangetoond dat van alle gevoerde oorlogen maar 5 % gebaseerd was op “religie/geloof”. 

95% was dus gebaseerd op het ego van de mens, op macht en geld. Wellicht goed om daar eens over na te denken en te onderzoeken. 

Ik wil besluiten om je aan te moedigen om deze boodschap serieus te nemen en van je tijd eens een week te investeren in wat de Bijbel zegt. Ga op zoek naar Jezus. Want niemand wil straks voor de troon van God komen en moeten zeggen: “Ik wist ervan maar heb er niets mee gedaan.”

Wil jij meer weten dan kan je me altijd contacteren of de persoon benaderen die met jou deze studie heeft gedeeld. 

Veel zegen en weet dat God op zoek is naar jou omdat Hij van jou houdt en een plan met jouw leven heeft, waar kies jij voor?

Wil je ook gave studies bekijken op video? Volg mijn studies dan ook via youtube:
https://www.youtube.com/johnedensbijbelstudie?sub_confirmation=1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s